#0974 F1608019

Relé časové - PCS-517

Multifunkčné časové relé, 24 ÷ 264 V AC/DC, 16 A

57,17 €
47,64 € bez DPH
F1608019
5908312591627
Tovar na objednávku
Množstvo

F&F
  • Opýtať sa 
  • Otázka na produkt

    Relé časové - PCS-517

    * Povinné polia!

    Odpovieme Vám čo najskôr, spravidla v priebehu pár hodín.

    Súhlasím so spracovaním osobných dát (čítať)

    Zavrieť

    Popis produktu

     

    P00

    stav nečinnosti

    P01

    Do privedenia napätie sú kontakty relé v polohe (1-6). Po privedení napätia ostávajú v tejto polohe na čas "t". Po uplynutí času "t" sa prepnú do polohy (1-5), v ktorej ostávajú pokiaľ nezanikne napätie- Opakovanie funkcie je možné až po opätovnom zapnutí napätia.

    P02

    Do privedenia napätie sú kontakty relé v polohe (1-6). Po privedení napätia sa kontakty prepnú do polohy (1-5) na čas "t". po uplynutí času "t" sa prepnú späť do polohy (1-), v ktorej ostávajú pokiaľ nezanikne napätie. Opakovanie funkcie je možné až po opätovnom zapnutí napätia.

    P03

    Pri funkcií oneskoreného zapínania s cyklickým opakovaním časové relé automaticky spína obvod v časových intervaloch "t1" pre polohu (1-6) a "t2" pre polohu (1-5).

    P04

    Pri funkcií oneskoreného vypnutia s cyklickým opakovaním časové relé automaticky spína obvod v časových intervaloch "t1" pre polohu (1-5) a "t2"pre polohu (1-6)

    P05

    Do privedenie napätie sú kontakty relé v polohe (1-6). Po privedení napätia ostávajú v tejto polohe na čas "t1". Po uplynutí času "t1" sa prepnú do polohy (1-5) na čas "t2" sa prepnú späť do polohy (1-6). Opakovanie funkcie je možné až po opätovnom zapnutí napätia.

    UPOZORNENIE: NÁSLEDOVNÉ FUNKCIE SÚ OBLÁDANÉ ŠTARTOVACÍM IMPULZOM. RELÉ MUSÍ BY POD STLIM NAPÄTÍM!

    P06

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). po privedení štartovného signálu sa kontakty prepnú do polohy (1-5). Po zániku štartovacieho signálu začne odpočítavanie času "t" a po jeho uplynutí sa kontakty prepnú späť do polohy (1-6) UPOZORNENIE: Relé nereaguje na štartovací signál počas odpočítavania času "t"!

    P07

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). Po privedení štartovacieho signálu sa kontakty prepnú do polohy (1-5). Po zániku štartovacieho signálu začne odpočítavanie času "t" a po jeho uplynutí sa kontakty prepnú späť do polohy (1-6). UPOZORNENIE: V prípade privedenia štartovacieho signálu počas odpočítavania času "t" so odpočítavanie preruší a po jeho zániku sa opätovne spustí na čas "t"!

    P08

    Pred prvým privedením štartovacieho signálu sa kontakty prepnú do polohy (1-6) na čas "t". Po uplynutí času "t" sa kontakty prepnú do polohy (1_5), v ktorej ostávajú pokiaľ nezanikne napätie ale nie je privedený ďalší štartovací signál.       UPOZORNENIE: Relé nereaguje  na štartovací signál počas odpočívania času "t"!

    P09

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). Po privedení štartovacieho signálu začne odpočítavanie času "t1". Po uplynutí času "t1" sa kontakty prepnú do polohy (1-5) na čas "t2". Po uplynutí času "t2" sa kontakty prepnú späť do polohy (1-6).  UPOZORNENIE: Relé nereaguje na štartovací signál počas odpočítavania času "t1" alebo "t2"!

    P10

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). Po privedení štartovacieho signálu začne odpočítavanie času "t" a kontakty sa prepnú do polohy (1-5). Po zániku štartovacieho signálu sa odpočítavanie preruší a kontakty sa prepnú späť do polohy (1-6). Po opätovnom privedení štartovacieho signálu bude odpočítavanie pokračovať v bode, kde sa skončilo naposledy a kontakty sa prepnú do polohy (1-5). Tento proces sa opakuje, pokým sa čas "t" nerovná nule.

    P11

    Kontakty relé sú v pohode (1-6). Po zániku štartovného signálu sa kontakty prepnú do polohy (1-5) na čas "t". Po uplynutí času "t" sa kontakty prepnú späť do polohy (1-6). UPOZORNENIE: Relé nereaguje na štartovací signál počas odpočítavania času "t"!

    P12

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). Po zániku štartovacieho signálu sa kontakty prepnú do polohy (1-5ň na čas "t", po uplynutí času "t" sa kontakty prepnú späť do polohy (1-6). UPOZORNENIE: V prípade privedenie štartovacieho signálu počas odpočítavania čas "t" sa odpočítavanie preruší a po jeho zániku sa opätovne spustí na čas "t"!

    P13

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). Po privedení štartovacieho signálu sa kontakt prepnú do polohy (1-5) na čas "t". Po uplynutí času "t" sa kontakty prepnú späť do polohy (1-6) UPOZORNENIE: V prípade privedenia štartovacieho signálu počas odpočítavania času "t" sa odpočítavanie ukončí a kontakty s prepnú do polohy (1-6)!

    P14

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). Po privedení štartovacieho signálu sa kontakty prepnú do polohy (1-5) na čas "t". po uplynutí času "t" sa kontakty prepnú späť do polohy (1-6). UPOZORNENIE: V prípade privedenia štartovacieho signálu počas odpočítavania času "t" sa odpočítavanie opätovne spustí na čas "t"!

    P15

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). Po privedení štartovacieho signálu sa kontakty prepnú do polohy (1-5) na čas "t1". Po uplynutí času "t1" sa kontakty prepnú späť do polohy (1-6). Po zániku polohy (1-6). Po zániku štartovacieho signálu sa kontakty prepnú do polohy (14-5) na čas "t2". Po uplynutí času "t1" sa kontakty prepnú späť do polohy (1-6).

    P16

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). Po privedení štartovacieho signálu sa kontakty prepnú do polohy (1-5) na čas "t".  UPOZORNENIE: Relé nereaguje na štartovací signál počas odpočítavania času "t"!

    P17

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). Po zániku štartovacieho signálu sa kontakty prepnú do polohy (1-5), v ktorej ostávajú pokiaľ nebude privedený ďalšie štartovací signál. UPOZORNENIE: V prípade privedenia štartovacieho signálu počas odpočítavania času "t" sa odpočítavanie opätovne spustí na čas "t"!

    P18

    Kontakty relé sú v polohe (1-6). Po privedení  štartovacieho signálu s kontakty prepnú do polohy (1-5), v ktorej ostávajú pokiaľ nezanikne napätie. Opakovanie funkcie je možné až po opätovnom zapnutí napätia.

    Technická špecifikácia
    Kategória:univerzálne / multifunkčné časové relé

    Napájanie:24 až 264 V AC/DC
    Max. zaťaženie kontaktov:16 A

    Kontakt:1 x prepínací (NO/NC)
    Montáž:na DIN lištu

    Príkon:1,5 W
    Časový rozsah:0,25 sek až 99:59:59 hod

    Oneskorenie zapnutia:500 ms
    Prúd ovládacieho impulzu:< 1 mA

    Prevádzková teplota:-20 až 50 °C
    Pripojenie:skrutkové svorky 4,0 mm²

    Rozmer:2 moduly (35 mm)
    Krytie:IP 20

     

     

    Tabuľka dát

    Merná jednotka
    ks
    Balenie
    1 ks

    Podobné produkty ( Niekoľko ďalších produktov v rovnakej kategórii )

    close Nákupný košík

    Nová registrácia

    Už máte účet?
    Prihlásiť sa - Resetovať heslo